Mae nam is toch wel de plek waar ik het liefst naar het strand ga. Het ligt in het Noorden van het eiland. Het is er nog steeds lekker rustig. Ik heb jaren aan het strand van Mae Nam gewoond vlak naast een tempel complex. Het is ook niet zo toeristisch. Soms rijd ik naar het strand en zie ik 3 mensen liggen. 'Nou dat is mij te druk hoor' dan kom ik later wel even terug.

Ik woon nog steeds in Mae Nam want die plaats bevalt me nog steeds prima. Ik kan me nog herinneren dat de monniken rond een uurtje of 18.30 begonnen te zingen terwijl de duisternis insloeg. Geloof me dat heeft echt iets magisch. Iedereen die bij me op bezoek kwam ging er na een paar weken compleet tot rust weer weg.

THE HALF WAY INN

The Half Way Inn was de naam van het resort wat ik toen der tijd huurde. Er was een groot buitenverblijf met 5 bungalows erbij. Zelf had ik een Bungalow en de andere 4 zaten bijna het hele jaar vol met kennissen en vrienden. Op zich wel gezellig maar nooit rust natuurlijk. Nu is er van de Half Way Inn weinig meer over. Het hele buitenverblijf was afgebroken toen ik er laatst langs reed. Maar ja vooruitgang houd je niet tegen zegt men. Ik heb er wel een geweldige tijd gehad. Nu wonen we 2 km verderop.

            

           

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 


2005-2008 (c) Copyright FK Voices. All rights reserved. Read Legal Policy and Privacy Policy.